JESC 2013 FYR Macedonia: Barbara Popovic - Ohrid i muzika (STUDIO VERSION)

Посмотреть позже
STUDIO VERSION Македонија: Барбара Поповиќ - Охрид и Музика Barbara Popovic will represent FYR Macedonia at Junior Eurovision 2013 with the song Ohrid i Muzika

Барбара Поповиќ е избрана да ја претставува Република Македонија на „Детската Евровизија 2013" во Киев, Украина.

Барбара има тринаесет години и учи музика (пијано) од шест години во музичкото училиште „Илија Николовски - Луј". Таа веќе има големо искуство и успех во Македонија, особено во детскиот фестивал "Супер Ѕвезда" и е во соработка со познати музичари и пејачи: Калиопи, Јован Јованов, Дарко Димитров, Драган Мијалковски и Елена Ристевска.
Комментарии (0)
JESC 2013 FYR Macedonia: Barbara Popovic - Ohrid i muzika (STUDIO VERSION) cмотреть онлайн