Зрозуміло / Понятно
Шановний користувач!
На жаль, ми вимушені закрити цей проект і з 30 листопада 2020 він перестане працювати. Просимо свої вибачення за можливі незручності.

Уважаемый пользователь!
К сожалению, мы вынуждены закрыть этот проект и с 30 ноября 2020 он перестанет работать. Приносим свои извинения за возможные неудобства.

Tensions Rising in Armenia with the Anti-Russian Gyumri Protests

Телевидение
29.05.2015
Unidot
489просмотров
Посмотреть позже
Hromadske International's Sunday Show
20:00 Kyiv Time 18:00 GMT 13:00 EST
Is Peace a Possibility in Ukraine?
Ukraine's Economy: Default Watch
Anti-Russian Protest in Armenia
Комментарии (0)
Tensions Rising in Armenia with the Anti-Russian Gyumri Protests cмотреть онлайн